Naast onze clubduiken organiseren wij ook andere evenementen voor onze duikers en hun aanhang.

Ieder jaar worden er evenementen georganiseerd zoals:

Barbecue, Bowlingavond, Aquarobic, Introductie avonden, Nieuwjaarsduik, Paasduik, Doopduik (Pinksterduik) , Buitenlandse vakantie, Zeelandweekend, Weekend Hemmoor, Ibbenburen, Noordzeeduik, Thema avonden etc...

 

Zeeland... dé duikprovincie van Nederland. In de loop der tijd hebben de vele veranderingen van het Zeeuwse landschap, die niet altijd even vrijwillig waren, gezorgd voor een scala aan fantastische duiklocaties.

Naturagart is een bekende duikstek in het Duitse Ibbenburen. Je volgt hier een 1,2 kilometer lang duikparcours vol schitterende steenformaties, ruïnes, grotjes en gangenstelsels. NaturaGart is een van de grootste, kunstmatig aangelegde duikbassins ter wereld. Kijk bij de Spiegelzaal, de Zuilenhal, de Tempelwachters of het Wrak.

Een bijzondere ervaring!. En..... schrik niet van de meterslange steuren.

De buitenlandse reis gaat dit jaar naar Sharm el Sheikh in Egypte.

Verblijf: Dreams Beach Sharm el Sheikh

Welke dikte duikpak neem je mee?  Hier vind je de huidige zeewater-temperatuur.

De Kreidesee (krijtmeer) is geen natuurlijk water. Zoals de naam al zegt heeft het  zijn ontstaan te danken aan de cementindustrie, welke krijt won in Hemmoor. De start vond plaats in 1859, toen er eigenlijk nog naar bruinkool gezocht werd. Hieraan dankt Hemmoor zijn industriële ontwikkeling als een der weinige plaatsen in het Elbe-Weser gebied.

Bonex Experience Day, duiken met een scooter in het blauwe meer in Noord Brabant.

Locatie:
Dive Company.nl
Baan achter de Plakken 1
5175NP Loon op Zand

Prijs: €99,-