Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Frank Lie Kie Sang, bouwjaar 1953 en een geboren Hagenees maar dat zal jullie vast wel opvallen aan mijn dialect. Ondanks dat ik vanaf 1979 al woonachtig ben in het hoge noorden (eerst in Delfzijl daarna in Oude Pekela) heb ik dat niet afgeleerd. Ik ben in 1979 (wat een sneeuw hadden wij toen) met de spreiding van de centrale directie der PTT als pionier naar Groningen vertrokken. Het Groningse taaltje wou er toen niet, en nu ook nog steeds niet uitkomen. Verstaan doe ik het echter heel goed. Ik heb er voor gekozen om te stoppen met werken vanaf januari 2012 bij Atos Origin (Ict detachering) en te gaan genieten van mijn vrije tijd. Ik kan mij daardoor fulltime bezighouden met mijn hobby "Duiken".

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Arnold Harms en ik woon samen met mijn vriendin Geertje, 2 kinderen, (Thomas en Arnoud) en natuurlijk niet te vergeten onze Tibetaanse terriërr Aybo in het Drentse dorp Eelde.

Ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw en ben eigenaar van een advies bureau welke zich toespitst op de afbouw. (www.uniadvies.nl). Naast mijn werk heb ik een 2 tal hobby’s, de ene is duiken, de andere een grote passie voor klassieke auto’s  van het merk Peugeot. De duiksport beoefen ik al weer geruime tijd en inmiddels heb ik al weer enkele honderden duikjes weten te maken in diverse wateren.

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Rick Veldman, ik woon in Oude Pekela. Ik ben een Naui Instructeur #60710.

Ik ga even terug naar februari 2010 wanneer ik een bericht voorbij zie komen van een introductie duik in Winschoten, leuk om eens kennis te maken met de duiksport. Zo gezegd zo gedaan. Mijn eerste duikervaring… volgens mij ging er van alles verkeerd, maar mijn gevoel wat ik bij bij deze club had (de Eemsdivers, later overgenomen door Duikschool Lie Kie Sang) voelde als thuis komen, veel lol en gezelligheid.

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Richard Glazenborg, getrouwd met Anita en we hebben 3 zonen. Ik ben PADI MSDT 924973. Wij zijn sinds 1992 met het duikvirus besmet na een vakantie in Turkije. Daarna veel gedoken in Nederland en Europa. Door mijn werk bij Defensie zijn we uit eindelijk beland op Aruba. Hier heb ik in 2007 mijn instructeurs opleiding gehaald en gelijk verder gespecialiseerd tot Specialty en EFR-instructeur. En uiteindelijk nog gekwalificeerd om te duiken met mensen met een lichamelijke beperking (HSA).