Het theoriegedeelte van je NAUI duikbrevet online behalen !!!!

Dat kan, volgt u bij ons 1 van onderstaande opleidingen dan doen wij er gratis een bijbehorend NAUI eLearning pakket bij.

Met het NAUI eLearning pakket kan je naast de klassikale opleiding, online het theorie gedeelte van de betreffende duikcursus volgen waar en wanneer het jou uitkomt, en in je eigen tempo.

NAUI eLearning is beschikbaar voor de volgende opleidingen:
ScubaDiver, Advanced ScubaDiver, Scuba RescueDiver, Master ScubaDiver en DiveMaster

Middels een introductie duik kunt u onder begeleiding van een van onze instructeurs op een rustige en veilige manier de eerste beginselen van de duiksport onder de knie krijgen en ervaren hoe het is om onder water te kunnen ademen met behulp van perslucht. Tijdens zo'n introductie duik zal de instructeur je in een klein uur wat vertellen over de theorie van het duiken en wat je absoluut wel en niet moet doen wanneer je onder water zit met perslucht.

Een groot aantal duikers duikt alleen op een vakantiebestemming. Er zal dus meestal een jaar niet meer gedoken zijn. Je duiktechniek maar vooral het gevoel alles onder controle te hebben is dan verdwenen. Een NAUI opfris cursus geeft je dan de mogelijkheid om je vaardigheden weer op te halen zodat je op je vakantiebestemming meteen kunt gaan duiken. Uit je logboek blijkt immers dat je laatste duiken niet zo lang geleden waren. Bij alle NAUI opleidingen staat veiligheid voorop en daarom behandelen wij ook altijd reddingsvaardigheden zodat u vol zelfvertrouwen en veilig zelfstandig kunt duiken. Tijdstip en dagdeel van de opleiding wordt gegeven in overleg met de leerling.

Voor de NAUI Skin Diver opleiding hoef je geen uitstekende zwemmer te zijn om toch te leren snorkelen. Snorkelen is een leuke sport voor jong en oud. Je zult snorkelend de onderwaterwereld kunnen verkennen. Dat hoeft niet altijd in een ver mooi land te zijn want er zijn talloze heldere waterplassen in de omgeving. Wat dacht u van het heldere water van ons eigen Zeeland, dit is een prima snorkel plaats. Daarnaast is snorkelen ook een goede manier om een betere ademhalingstechniek aan te leren en het is super goed voor je conditie.

De NAUI Scuba Diver opleiding leidt je op tot een zelfstandige duiker die mag duiken over de hele wereld met een gelijk of hoger gebrevetteerde duiker tot een maximale diepte van 18 meter. Duiken is de meest avontuurlijke sport op aarde. Hoewel het lijkt of  je veel informatie moet leren over duiken, hoef je geen expert te zijn om van duiken te genieten. De vereiste basisvaardigheden worden tijdens deze opleiding grondig aangeleerd en indien nodig herhaald zodat u vertrouwd raakt met deze vaardigheden. Bij alle NAUI opleidingen staat veiligheid voorop en daarom behandelen wij ook reddingsvaardigheden zodat u vol zelfvertrouwen en veilig zelfstandig kunt duiken na het behalen van uw NAUI Scuba Diver brevet. Tijdstip en dagdeel van de opleiding wordt gegeven in overleg met de leerling.

NAUI Advanced Scuba Diver, de volgende stap. Met deze opleiding verhoog jij je kwalificaties en daarmee ook je mogelijkheden in de duik hobby. Wanneer je dieper wilt duiken als de standaard diepte van 18 meter die je mag duiken met je Scuba Diver brevet of wanneer je nacht duiken wilt gaan  maken is dit de volgende logische stap in jouw duik carrière. In deze cursus gaan we dieper in op een aantal aspecten van het sportduiken. Het vergroten van je duiktechnische vaardigheden staat voorop in deze cursus. Trimmen, navigatie en diepduiken tot maximaal 30 meter worden uitgebreid behandeld. Ook maak je kennis met zogenaamde "specialties" b.v. fotografie, wrak of stroomduiken.

NAUI Scuba Rescue Diver, een pittige cursus waarin je vooral leert hoe je met probleemsituaties tijdens het duiken moet omgaan en nog belangrijker "hoe je ze kunt voorkomen". Je leert hoe je moet handelen in noodgevallen. Het praktijk gedeelte bestaat onder meer uit reddingsoefeningen en een gesimuleerde noodsituatie zowel in het zwembad als in het buitenwater waar jij adequaat op gaat  reageren.

NAUI Master Scuba Diver, deze cursus is de opstap naar het brevet van NAUI Divemaster en NAUI Assistant Instructor. Dit brevet is het hoogst haalbare certificaat voor de duiker die niet professioneel bezig wenst te zijn met de duik hobby.

Het NAUI Divemaster brevet is het op één na hoogste brevet. U leert in deze opleiding o.a. hoe u  duik en / of duikevenementen moet organiseren en te begeleiden voor gebrevetteerde duikers. Ook leert u hoe u een instructeur kan assisteren tijdens duikopleidingen.  De Divemaster is ook meestal diegene die de mooie plekjes onder water weet te vinden en de mensen onderwater kan rondleiden. Maak van uw hobby uw beroep, de vraag naar NAUI professionals is hoog!