Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Rick Veldman, ik woon in Oude Pekela. Ik ben een Naui Instructeur #60710.

Ik ga even terug naar februari 2010 wanneer ik een bericht voorbij zie komen van een introductie duik in Winschoten, leuk om eens kennis te maken met de duiksport. Zo gezegd zo gedaan. Mijn eerste duikervaring… volgens mij ging er van alles verkeerd, maar mijn gevoel wat ik bij bij deze club had (de Eemsdivers, later overgenomen door Duikschool Lie Kie Sang) voelde als thuis komen, veel lol en gezelligheid.

Na de introductie duik sloeg het virus pas echt toe. Ik heb mij vanaf dat moment volledig gefocust op de duiksport. Frank heeft mij verder opgeleid in de duiksport en ik heb door de jaren heen meerdere cursussen en specialties bij hem en anderen gedaan.

Het heeft mijn leven veranderd op een positieve manier, de onderwaterwereld is adembenemend met zijn vele vis soorten, planten en koralen. Jaren later na vele duiken verder heb ik toch besloten om bij Naui instructeur te worden. Vanaf dat moment probeer ik mensen enthousiast te maken om te gaan duiken. Momenteel ben ik in opleiding voor "first aid instructor trainer", waardoor ik kan bijdragen aan de vergroting van het aantal eerste hulpverleners zodat er aan mogelijk slachtoffers op verantwoorde wijze eerste hulp kan worden verleend.

Tot aan de waterkant

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.