Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Richard Glazenborg, getrouwd met Anita en we hebben 3 zonen. Ik ben PADI MSDT 924973. Wij zijn sinds 1992 met het duikvirus besmet na een vakantie in Turkije. Daarna veel gedoken in Nederland en Europa. Door mijn werk bij Defensie zijn we uit eindelijk beland op Aruba. Hier heb ik in 2007 mijn instructeurs opleiding gehaald en gelijk verder gespecialiseerd tot Specialty en EFR-instructeur. En uiteindelijk nog gekwalificeerd om te duiken met mensen met een lichamelijke beperking (HSA).

2013 verhuisden we voor 4 jaar naar Curaçao. Daar is een nieuwe duikwereld voor mij opengegaan. Door mijn ervaringen MSDT geworden bij PADI. Tevens nieuwe uitdagingen met Side Mount en Technische duiken.  Hier ontdekt hoeveel mogelijkheden er nog zijn in het duiken en hoe je bepaalde beperkingen kunt veranderen.

Het Side Mount en TEC-duiken is wel mijn ding geworden.

Mijn doelen in Nederland liggen bij het Advanced duiken. Ik wil graag mensen verder helpen met duiken. Veilig diep duiken, langer drift duiken en leren spelen met 2 flessen aan de zijkant van je lichaam. En vooral leuke dingen doen in en om het water.

Mocht je nog vragen hebben over Nitrox, Side Mount duiken of een Specialty dan kan je mij altijd aanspreken.

En natuurlijk zit ik ook op Facebook.

Tot aan de waterkant

 

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.