Dive Company, duiken met Big Mama en haar familie en jonkies in de Kempervennen in Noord Brabant.

Locatie:
Center Parcs De Kempervennen
Kempervennendreef 8
5563VB Westerhoven

Prijs: €15,- (inclusief 1 luchtvulling).

Exclusief
Entree/parkeergelden Center Parcs; parkeergeld € 6,- per auto. Wij adviseren carpooling.

Inclusief: Gebruik transportkar welke geschikt is voor minstens 3 duikuitrustingen. Deze staat bij de voorpoort waarbij tevens de auto geparkeerd kan worden. De sleutel van de transportkar kun je ophalen bij de voorpoort
    1 luchtvulling tot 220 bar. (Keuringsdatum van je duikfles moet duidelijk zichtbaar zijn. Flessen met een ongeldige keuringsdatum worden niet gevuld)
    Gebruik toiletten
    Gebruik kleedruimtes
    Gebruik spoelruimtes
    Gebruik onderwaterfaciliteiten

Onbeperkt vrijduiken voor gebrevetteerde duikers van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Vereisten: Minimaal 4 duiken in de afgelopen 2 jaar, gemaakt in koud water omstandigheden
Invullen Eigen Verklaring Divecompany en duikrooster verplicht.

Informatie duikplaats:
Waarschijnlijk kom je om Big Mama te begroeten, maar een ontmoeting met haar familie en haar jonkies is bijna even leuk. Onze meervallen zijn niet bang van duikers en komen vaak, heel nieuwsgierig erg dichtbij een kijkje nemen. Schrik niet, soms tot 40 cm afstand. Om maximaal van deze ontmoeting te genieten geldt, hoe rustiger je bent, des te rustiger zijn de meervallen. Maar voorzichtigheid blijft ten allen tijden geboden, het zijn wilde dieren van grote omvang dus respect is op zijn plaats.
Het is niet toegestaan om de meervallen aan te raken of te voederen.
Flitslichten van een hoge capaciteit vinden ze niet leuk, en vooral door het opladen van de condensatoren kunnen ze geïrriteerd raken. Vaak geeft het gebruik van een GoPro-camera uitstekende resultaten.
Onze duikplaats heeft echter nog meer te bieden. Meteen vanaf de instapplek kom je op ons nieuwe 'Scuba Training Parc'. Een supergroot oefenplatform met verschillende diepteniveaus waar je oefeningen kunt doen zonder dat het zicht hierdoor wordt beinvloed. Zwem langs het boomwortelrif en bewonder de snoeken, paling witvis en baars. Onder de drijvende eilanden, overigens de geliefkoosde plek van onze meervallen, zie je vaak grote scholen glasvisjes en bij de rietkragen soms gigantische karpers. De duikplaats is voorzien van diverse duikobjecten en het is zelfs mogelijk om een ijscokar te bezoeken!

Dive Company

Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Nederland

Tel.: +31 (0)6 13 31 88 26