Bonex Experience Day, duiken met een scooter in het blauwe meer in Noord Brabant.

Locatie:
Dive Company.nl
Baan achter de Plakken 1
5175NP Loon op Zand

Prijs: €99,-

Programma:
08.30  Welkom & administratie
09.00  Start –introductie Bonex Scooters and pre dive check
11.00  Scooter duik # 1
13.00  Lunchbreak
14.00  Scooter duik # 2
16.00  Post dive maintenance
16.30  Debriefing
17.00  Bonex Scooter Diver deelname oorkonde
17.30  Einde


Inclusief: Entree Blauwe Meer, Koffie en Thee gedurende de gehele dag, Bonex User Certificaat, luchtvullingen, gebruik van 2 verschillende Bonex scooters.
Note:  Indien binnen 1 jaar na deelname aan een Bonex Experience Day een Bonex Scooter wordt aangeschaft, wordt de €99,- als korting verrekend.

Vereisten:
Leeftijd: Min. 18 jaar
Brevet: Padi Advanced of gelijkwaardig met een minimum van 50 duiken

Vaardigheden: Uitstekende trimvaardigheden, gecontroleerde afdaling en opstijging, vinpivot en hovering, correct uitloden, perfect uitgetrimd zwemmen.
Laatste duiken: minimaal 6 duiken in de afgelopen 3 maanden in Nederlandse omstandigheden

Duikprocedure: De duiken met de Bonex Scooter zijn begeleid en worden volgens een vast protocol uitgevoerd en parcours. Hierbij komen alle noodzakelijke scooter vaardigheden stapsgewijs aan bod en kunnen we de veiligheid optimaal  waarborgen. Bij elke duik zit een tourtje. De begeleidende instructeur heeft de vrijheid om het programma aan te passen afhankelijk van de trimvaardigheden en scooterervaring van de deelnemers.  Elke scooterduik is beperkt tot  maximaal 35 minuten, daarna mag men nog verder vrijduiken.

Bonex Scooter Diver Oorkonde: Hiermee is het mogelijk om bij ons te huren en er zelfstandig mee te gaan duiken.

Kenmerkend voor Bonex scooters is hun bijzonder degelijke ontwerp- en kwaliteitconcept. Dit gecombineerd met mooi en doordacht design maken het tot unieke high-end scooters. Met betere prestaties, maar met een competitieve prijs.

Het unieke Bonex Constructie Concept, motor met management systeem en heel hoogwaardige accu’s dragen bij het onderscheid in bedrijfszekerheid, gebruiksgemak, snelheid, vermogen, reikwijdte, diepte en levensduur, maar vooral ook aan heel erg veel vaarplezier en FUN.

Bonex Scooters zijn gemaakt voor de veeleisende duiker, die vaak gebruik wil maken van zijn scooter en deze ook niet schuwt maximaal te belasten. Onze volgas vaartijden zijn continu vaartijden en vormen de minimale maatstaf die voor de duiker met bijvoorbeeld droogpak en dubbel 12 van belang zijn. Deze vaartijden worden vergroot bij lagere vermogensvraag.

De Bonex scooters zijn onderverdeeld in drie lijnen Universal line- Ecos, de Explorer lijn- Refrence en Discovery end e Preformance lijn – Reference RS en Discovery RS. De Explorer lijn en Preformance lijn zijn tussen elkaar modulair upgradebaar. Zoek je snelheid, diepte, afstand en compactheid . Bij Bonex vindt je de juiste scooter om je duikplannen te realiseren. Het gamma start met de universele compacte krachtpatser Ecos (90min volgas/15kg/ 120M diepte) tot de Discovery (210min volgas/25kg/ 200M diepte) en de RS uitvoeringen met een snelheid van 85M/min.

De scooter moet het zware werk doen. De duiker moet zonder inspanningen zeker bij zijn duikdoel aan- en terugkomen. De techniek van Bonex houdt met veiligheid en bedrijfszekerheid maximaal rekening mee. Enkele features hierin zijn bijvoorbeeld het speciale motormanagement systeem, noodvaarschakelaar, selectie mogelijkheid tussen twee accu’s.

Note: Voor elke duiker is er een passende scooter en als hij er niet is, dan kunnen wij hem maken. We zijn gespecialiseerd in het maken van betrouwbare oplossingen; voor extreme grotduiken, diepe wrakduiken en recordbrekende afstandduiken. Daarnaast speciale uitvoeringen voor politie, brandweer en de militaire varianten voor duikeenheden en special forces.

Alle Bonex scooters zijn te bezichtigen in onze showroom gevestigd in het duikcentrum bij Center Parcs De Kempervennen.
We nemen graag de tijd om ze te laten zien. Bel wel eerst even om een afspraak te maken zodat we je meteen kunnen helpen. Ons telefoonnummer is 040 201 56 19.