Naturagart is een bekende duikstek in het Duitse Ibbenburen. Je volgt hier een 1,2 kilometer lang duikparcours vol schitterende steenformaties, ruïnes, grotjes en gangenstelsels. NaturaGart is een van de grootste, kunstmatig aangelegde duikbassins ter wereld. Kijk bij de Spiegelzaal, de Zuilenhal, de Tempelwachters of het Wrak.

Een bijzondere ervaring!. En..... schrik niet van de meterslange steuren.

 

Dit is een kunstmatig aangelegde duikvijver ongeveer zo groot als 3 voetbalvelden, met onder andere een tempel onder water. Hier kunt u niet alleen gewoon duiken in een meer, maar ook grotten verkennen, een gezonken wrak ontdekken of ‘s avonds in een 300 meter lang tunnelsysteem de vissen bekijken. Kosten noch moeite zijn gespaard om in Ibbenbüren / Dörenthe het grootste nieuw aangelegde duikmeer Naturagart ter wereld aan te leggen. In het water is het zicht wel 15 meter en er is een uniek onderwaterlandschap.

  

Er zijn duiktochten onder leiding van een gids, een vulstation en huurapparatuur beschikbaar. De steuren mag je aaien maar niet vastpakken, fotograferen mag maar zonder flits.

 

 

Duikersparadijs NaturaGart

NaturaGart Deutschland GmbH & Co KG Riesenbecker Str. 63 - 65
49479 Ibbenbüren
+49 (0) 5451-5934-0
+49 (0) 5451-5934-19

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.naturagart.de