Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Arnold Harms en ik woon samen met mijn vriendin Geertje, 2 kinderen, (Thomas en Arnoud) en natuurlijk niet te vergeten onze Tibetaanse terriërr Aybo in het Drentse dorp Eelde.

Ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw en ben eigenaar van een advies bureau welke zich toespitst op de afbouw. (www.uniadvies.nl). Naast mijn werk heb ik een 2 tal hobby’s, de ene is duiken, de andere een grote passie voor klassieke auto’s  van het merk Peugeot. De duiksport beoefen ik al weer geruime tijd en inmiddels heb ik al weer enkele honderden duikjes weten te maken in diverse wateren.

De eerste verkenningen met de duiksport begon op Ameland. Hier ben ik in contact gekomen met een instructeur (Ton Koers) die zijn mond vol had van deze sport, van het een kwam het ander en zo ben ik langzaam aan begonnen in het zwembad op Ameland. Na de nodige zwembad ervaring (duurde wel heel erg lang) probeerden we de eerste buitenduikjes te doen in Tynaarlo, waarna ik helemaal om was.

Vanuit de duikvereniging Marlijn ben ik begonnen met echt duiken, waarna ik nadien nog lid geweest ben van enkele andere verenigingen.

Ik ben een NAUI instructeur en vind het erg leuk om mensen te helpen de duiksport eigen te maken. Duiken is een sport waarbij teamwork centraal staat, eveneens houdt dat in dat er ook actief gedoken moet worden om natuurlijk als team de onderwater wereld te verkennen. Dit spreekt mij enorm aan en brengt mee dat ik dan ook vaak aan de waterkant te vinden ben en voor tal van wateren open sta om dit eens vanaf de bodem te verkennen en te onderzoeken.

Met mijn lidmaatschap hoop ik een steentje bij te dragen aan de gezelligheid en activiteiten binnen de vereniging.

Tot aan de waterkant!

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.