Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Frank Lie Kie Sang, bouwjaar 1953 en een geboren Hagenees maar dat zal jullie vast wel opvallen aan mijn dialect. Ondanks dat ik vanaf 1979 al woonachtig ben in het hoge noorden (eerst in Delfzijl daarna in Oude Pekela) heb ik dat niet afgeleerd. Ik ben in 1979 (wat een sneeuw hadden wij toen) met de spreiding van de centrale directie der PTT als pionier naar Groningen vertrokken. Het Groningse taaltje wou er toen niet, en nu ook nog steeds niet uitkomen. Verstaan doe ik het echter heel goed. Ik heb er voor gekozen om te stoppen met werken vanaf januari 2012 bij Atos Origin (Ict detachering) en te gaan genieten van mijn vrije tijd. Ik kan mij daardoor fulltime bezighouden met mijn hobby "Duiken".

Introduktie:

Ook ik ben aan het duiken verslaafd geraakt na een introductieles.

Maart 2005 kwam mijn vrouw met een folder van een duikvereniging thuis die zij van haar collega had gekregen. Een open avond van de Eemsdivers las ik ongeïnteresseerd, en legde het foldertje naast mij neer. Later pakte ik de folder er toch weer bij want er kriebelde iets in mij. Zal ik dacht ik…Ik heb het altijd gewild en nooit gedaan. Ik ben er heen gegaan en heb er geen minuut spijt van gekregen.

Het duiken heeft mij helemaal te pakken genomen en onderwater kom ik helemaal tot rust. Ik duik het hele jaar door en ja .... als het kan ook onder het ijs.

Duikschool:

Ik merkte aan mijzelf tijdens mijn opleidingstraject dat ik het leuk vond om de duikkennis uit te dragen.  "Waarom dan geen eigen duikschool" dacht ik na het behalen van mijn  instructeurs brevet.

"Duikschool Lie Kie Sang" is opgericht, nu jij je nog als cursist aanmelden en wie weet.......

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.