NAUI Advanced Open Water Scuba Diver, de volgende stap. Met deze opleiding verhoog jij je kwalificaties en daarmee ook je mogelijkheden in de duik hobby. Wanneer je dieper wilt duiken als de standaard diepte van 18 meter die je mag duiken met je Open Water Scuba Diver brevet of wanneer je nacht duiken wilt gaan  maken is dit de volgende logische stap in jouw duik carrière. In deze cursus gaan we dieper in op een aantal aspecten van het sportduiken. Het vergroten van je duiktechnische vaardigheden staat voorop in deze cursus. Trimmen, navigatie en diepduiken tot maximaal 30 meter worden uitgebreid behandeld. Ook maak je kennis met zogenaamde "specialties" b.v. fotografie, wrak of stroomduiken.


Details over deze opleiding:

(eLearnpakket voor deze opleiding is beschikbaar)

Het betreft hier een cursus van vier specialisaties, waarvan er drie verplicht zijn. Voor deze cursus is een totaal van 6 duiken verplicht. Twee navigatie, twee diepe en twee nachtduiken. Als laatste nog een theorie specialisatie waarbij er gekozen kan worden uit bootduiken, fotografie, wrakduiken, kennis van de onderwaterwereld of zoeken en bergen. Het fotograferen onder water geeft een nieuwe dimensie aan de toch al spannende onder water avonturen en… je kunt het thuisfront laten zien dat de snoeken echt gigantisch zijn !!!! Video en fotografie zijn maar enkele van de uitgebreide mogelijkheden. Opsporing en bergen leert je onder water zoek geraakte spullen op te sporen en op te halen naar de oppervlakte. De momenten waarop u de theorielessen wilt volgen kunt u zelf kiezen. Ook vooraf aan de zwembadtraining kunt u op vrijdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:00 uur theorieles volgen in het leslokaal in het zwembad "De Watertoren" in Winschoten. Aansluitend hierop zijn dan de zwembadoefeningen en trainingen tot 22:00 uur. Natuurlijk spreken wij samen met u af wanneer u de buitenduiken gaat maken. Dit kan op elke dag van de week of in het weekend worden gedaan.

Duur van de opleiding:
De gehele opleiding bestaat uit 6 theorie lessen, 3 uur zwembad oefeningen gericht op trim, drijfvermogenbeheersing en zwemtechnieken en 6 buitenduiken (waar en wanneer in overleg met de leerling). Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 10 uur zelfstudie. De cursus zal binnen drie maanden na startdata moeten zijn afgerond. Indien dit niet het geval is zullen de eventuele meerkosten aan u worden doorberekend!

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 430,-  Deze prijs is inclusief e-learning, boek op pdf formaat en certificering.

Vereisten vooraf:
Leeftijd minimaal 15 jaar (Junior certificatie voor 10-14 jaar). Naui Scuba Diver brevet of daaraan gelijkgesteld. Medisch goed gekeurd te zijn voor de duiksport door een duikerarts (NICDA) voor aanvang van de cursus.

Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven ons door te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!) toe.

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.