De NAUI Open Water Scuba Diver opleiding leidt je op tot een zelfstandige duiker die mag duiken over de hele wereld met een gelijk of hoger gebrevetteerde duiker tot een maximale diepte van 18 meter. Duiken is de meest avontuurlijke sport op aarde. Hoewel het lijkt of  je veel informatie moet leren over duiken, hoef je geen expert te zijn om van duiken te genieten. De vereiste basisvaardigheden worden tijdens deze opleiding grondig aangeleerd en indien nodig herhaald zodat u vertrouwd raakt met deze vaardigheden. Bij alle NAUI opleidingen staat veiligheid voorop en daarom behandelen wij ook reddingsvaardigheden zodat u vol zelfvertrouwen en veilig zelfstandig kunt duiken na het behalen van uw NAUI Scuba Diver brevet. Tijdstip en dagdeel van de opleiding wordt gegeven in overleg met de leerling.

Details over deze opleiding:

(eLearnpakket voor deze opleiding is beschikbaar)

De NAUI Scuba Diver opleiding bestaat uit theorie lessen, zwembad oefeningen en 6 buitenduiken. De momenten waarop u de theorielessen wilt volgen kunt u zelf kiezen. Ook vooraf aan de zwembad training kunt u op vrijdagavond vanaf 20:00 uur tot 21:00 uur theorieles volgen in het leslokaal in het zwembad "De Watertoren" in Winschoten. Aansluitend hierop zijn dan de zwembadoefeningen en trainingen tot 22:00 uur. Natuurlijk spreken wij samen met u af wanneer u de buitenduiken gaat maken. Dit kan op elke dag van de week of in het weekend worden gedaan. Wanneer de cursus succesvol wordt afgerond met het behalen van het examen ontvang je een wereldwijd erkend duikbrevet.

Duur van de opleiding:
De gehele opleiding bestaat uit 5 theorie lessen, 6 uur zwembad oefeningen en 6 buitenduiken (waar en wanneer in overleg met de leerling). Daarnaast moet u rekenen op ongeveer 10 uur zelfstudie. De cursus zal binnen drie maanden na startdata moeten zijn afgerond. Indien dit niet het geval is zullen de eventuele meerkosten aan u worden doorberekend!

Kosten:
De kosten voor deze cursus: € 520,-  Deze prijs is inclusief e-learning, boek en duiktabel op pdf formaat en certificering. Een complete duikuitrusting (standaard maten) wordt tijdens de cursus gratis door ons ter beschikking gesteld.

Vereisten vooraf:
Leeftijd minimaal 15 jaar (Junior certificatie voor 10-14 jaar). Medisch geschikt zijn voor de duiksport ( gekeurd zijn door een duikerarts (NICDA) voor aanvang van de cursus ). Het bestuderen van het cursusboek voor aanvang van de opleiding.

Opgeven en betalen:
U kunt zich voor deze opleiding opgeven door ons te bellen of e-mailen. Laat bij geen gehoor een bericht achter dan bellen wij u terug. Na opgave ontvangt u per e-mail of per post een bevestiging met een factuur. Als de betaling binnen is sturen wij u direct het lesmateriaal (voor zelfstudie!) toe.

Vragen:
Als u verder nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.