Mag ik mij even voorstellen:

Ik ben Frank Lie Kie Sang, bouwjaar 1953 en een geboren Hagenees maar dat zal jullie vast wel opvallen aan mijn dialect. Ondanks dat ik vanaf 1979 al woonachtig ben in het hoge noorden (eerst in Delfzijl daarna in Oude Pekela) heb ik dat niet afgeleerd. Ik ben in 1979 (wat een sneeuw hadden wij toen) met de spreiding van de centrale directie der PTT als pionier naar Groningen vertrokken. Het Groningse taaltje wou er toen niet, en nu ook nog steeds niet uitkomen. Verstaan doe ik het echter heel goed. Ik heb er voor gekozen om te stoppen met werken vanaf januari 2012 bij Atos Origin (Ict detachering) en te gaan genieten van mijn vrije tijd. Ik kan mij daardoor fulltime bezighouden met mijn hobby "Duiken".

Mag ik mij even voorstellen:

Mijn naam is Arnold Harms en ik woon samen met mijn vriendin Geertje, 2 kinderen, (Thomas en Arnoud) en natuurlijk niet te vergeten onze Tibetaanse terriërr Aybo in het Drentse dorp Eelde.

Ik ben zelfstandig ondernemer in de bouw en ben eigenaar van een advies bureau welke zich toespitst op de afbouw. (www.uniadvies.nl). Naast mijn werk heb ik een 2 tal hobby’s, de ene is duiken, de andere een grote passie voor klassieke auto’s  van het merk Peugeot. De duiksport beoefen ik al weer geruime tijd en inmiddels heb ik al weer enkele honderden duikjes weten te maken in diverse wateren.